dinsdag 25 augustus 2009

Karijini National Park (21.08 - 22.08)


Dit park laten veel toeristen links liggen maar is wel degelijk de omweg waard …. we worden overdonderd door het indrukwekkende landschap …. de aarde kleurt hier dieprood, de vegetatie komt in alle schakeringen van groen en alles wordt omringd door statige rode rotsen inclusief watervallen en natuurlijk gevormde zwempoeltjes !!!
De enige voorziene campground is volzet maar de rangers hebben een extra campsite voorzien … zomaar in de bush. Dirk is jarig dus aperitieven we uitgebreid in dit stukje paradijs en genieten heel lang van een spectaculaire sterrenhemel … de melkweg spant zich boven onze camper uit.
We maken een mooie wandeling naar Dales Gorge, de Fortescue Falls en de Fern Pool … Bij Fern Pool voor het eerst Flying Foxes gezien … een extra large soort vleermuis.
We verlaten de outback met een beetje pijn in hart … het is hier echt heel mooi en alles lijkt hier eindeloos … de pracht, de sterrenhemel, de wegen, fauna & flora … hier komen we zeker nog eens terug maar dan met een 4WD.
Ningaloo Reef … here we come !!!
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

Rani zei

Hey allemaal,

Ik zat net al jullie avonturen te lezen... het ziet er geweldig uit!
Nog veel plezier daar en geniet met volle teugen want hier is het maar gewoontjes :-(

groetjes
Rani

Anoniem zei

Een gelukkige verjaardag, Dirk. Bijzonder fijn om jullie blog te volgen -- een mens zou er goesting van krijgen...
Breng een Flying Fox mee, naar het schijnt krijg je die redelijk tam als je ze druiven en stukjes appel voert :-)

Geniet met volle teugen!

Tony & Helga