woensdag 19 augustus 2009

Stuck in the middle of nowhere (14.O8 - 17.08)Ons bezoek aan de garage is serieus uitgelopen….. even in het kort overlopen :
Alle garages in Kununurra waren volgeboekt tot de volgende week. Bij onze laatste stop, Davey’s Tyres, deed Tony (uitbater van de garage) de moeite om naar het wiel te kijken ….. het probleem was erger dan dat we gedacht hadden. Het volledige dubbele achterwiel moest vervangen worden … we hadden heel specifieke onderdelen nodig die in Kununurra niet voorradig waren. Na veel telefoontjes naar Kea (de verhuurfirma) werd beslist de onderdelen vanuit Darwin (meer dan 1000 km van Kununurra) over te laten brengen door een koerier en Tony zou zorgen voor een plaats in één van de garages ….maandagmorgen om 07u3O .
Dit betekende dat we hier 3 dagen vastzaten !!!! De afgelopen 2 dagen hadden we alles gezien wat hier te zien valt … we zaten echt vast in het hol van Pluto. Als er ooit iemand een Aboriginal uit deze streek wat Oostendse scheldwoorden hoort roepen …. Pascale zit er voor iets tussen !!!
Na een lang en rustig leuk weekend stonden we maandagmorgen vroeg op plaats van de afspraak en op het afgesproken uur kwam de Kea-koerier aangereden met alle nodige onderdelen. Door bemiddeling van Tony konden we direct in de garage terecht en tegen 10u was de Droomgans gerepareerd. Tanken en wegwezen … nog nooit zo blij geweest dat we het gaspedaal konden indrukken !!!!
Maandag was een dag van kilometervreten … we hadden maar één doel … zo snel mogelijk naar Broome
Posted by Picasa

Geen opmerkingen: