donderdag 5 november 2009

Ruben blogt (05.10)

Mijn verjaardag was superleuk, ik kreeg toffe cadeautjes en we gingen naar de Wet’n’Wild, een waterpretpark : dat was heel leuk.
We mochten bij vriendelijke mensen logeren die we in Alice Springs hebben leren kennen..
Van hen heb ik ook een cadeautje gekregen: dat was een lekkere grote pot vol met chocolaatjes!

Bij het operagebouw in Sydney vonden Jochen en ik veel geld tussen de stenen, ik dacht sinds wanneer gooien de mensen geld tussen stenen? Hadden we maar een magneet bij !
We zijn ook naar het museum geweest over mummies en Egypte en daarna naar een 3D film over dinosaurussen waar ik een beetje schrik van had, dat geef ik eerlijk toe.

Nu zijn we op weg naar Adelaide waar we weer bij mensen mogen logeren. Mensen uit Gent die nu hier in Australië wonen.
Jullie zitten in de kou en de regen en wij in de hitte .…..hahaha.

daaaaaaag,

Ruben (I love frozen Coke)
Posted by Picasa

1 opmerking:

Anoniem zei

Dag Ruben, Jochen, mama en papa,
Ik heb jullie mailtje ontvangen van Sarah, de secretaresse. We zijn in het vierde leerjaar wel gestart met een nieuwe taal-en rekenmethode en weet niet goed of jullie die boeken meehebben. Voor rekenen zitten we op blz. 49 in werkboek Kompas 4A en voor taal is het wat zoekwerk en kan ik jullie geen duidelijk beeld geven. Het vierde is ook naar het dinosaurussenmuseum gegaan in Brussel en daar zouden we mee starten na de herfstvakantie maar ik wacht momenteel nog of meester Willy gaat terugkeren of niet. De kids zijn in de klas bezig met een landschap met dino's te maken uit karton. In ieder geval verwachten jullie allemaal. Nog fijne dagen en je hoort nog wel iets van mij.