donderdag 5 november 2009

Roadtrip to Adelaide (05.11)

Wat was dit een leuke dag!
Om half 7 vanochtend vertrokken we voor een rit van 1466 km…. maar wat voor een rit …. we waanden ons terug in de Outback.
Honderd kilometerslange eenzame wegen door woeste, droge en weidse landschappen. Vergezeld door roofvogels, zwermen witte kaketoes, galah’s, slenterende meterslange varanen over de weg, om het uur een tegenligger, indrukwekkende landschappen, … heerlijk gewoon … de talrijke vliegen en de roadpizza’s (= road kills) nemen we er met plezier bij !!

Na 857 km stoppen we in Balranald en overnachten we in het Shamrockmotel, een proper maar groezelig motel waar de kamers ingericht zijn met sixties-meubilair … we wanen ons in één of andere B-movie.
Hopelijk is morgen weer zo’n dag.
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

Sabine zei

En toch steeds internet in The Outback !
Sabine een bewonderaarster vanop de eerste rij :-)

Anoniem zei

doe veel groetjes aan hilde en tom van greet en haar bende uit New Zealand ;-)) ik volg jullie blog en wij zijn vorige jaar een weekje naar Burleigh Heads geweest grappig...
groetjes greet

d zei

Jullie hebben de groeten terug ... en we worden hier verwend :-)
het www is als een mug .. overal vind je het .... bedankt voor het volgen (af en toe klikken op de ads linksboven ... dan kunnen we terug een retourvliegticket kopen :-))