donderdag 12 november 2009

Op bezoek in Aldinga (Adelaide) bij Tom en Hilde (06.11 - 08.11)

Na een heerlijke rit door bushland arriveren we in Aldinga, een voorstad ten zuiden van Adelaide. We worden er superhartelijk ontvangen door Tom en Hilde, een koppel uit Gent die hier downunder een nieuw leven is gestart samen met hun zonen Nathan en Levi .
De bubbels staan fris en er wordt gezellig bijgepraat … al snel blijkt dat we op dezelfde golflengte zitten, tussen onze jongens klikt het onmiddellijk en we beseffen al heel snel dat dit een prachtig weekend zal worden.

We krijgen een rondleiding in de arts-eco village waar ze wonen. Later genieten we van een schitterende zonsondergang op Port Willunga Beach, een adembenemend stuk kustlijn die zowat hun achtertuin vormt.
Het weekend wordt een aaneenschakeling van mooie momenten : het bezoek aan de Willunga Markets (een gezellige markt met artisanale lekkernijen), het overdonderende uitzicht aan Maslin Beach, Victor Harbor met z’n Granite Island (zeehonden en pinguïns), de leuke stranden van Port Willunga en Port Elliot/Horse Shoe Bay.

We leren ook Karel en Natasza kennen, een koppel uit Hasselt die hier sinds september woont. Karel is de schoonbroer van een neef van Dirk én is ook de neef van een kennissen van ons uit Oostende … wat is de wereld toch klein !!!
Met de hulp van Tom en Hilde plannen we onze volgende uitstap … het verkennen van Kangaroo Island : het op één na grootste eiland van Australië (ligt voor de kust van Adelaide) en een ongerept stukje natuur met een fauna en flora om u tegen te zeggen.
Posted by Picasa

1 opmerking:

ines zei

Jullie zien er super gelukkig uit !!
Prachtig om te zien ...
Nog heel veel plezier.

groetjes
Ines