dinsdag 24 november 2009

Melbourne (22.11 - 25.11)

De op één na grootste stad van Australië hebben we na een superreis van 4 maanden veilig en wel bereikt.
We zijn een beetje weemoedig … de afgelopen 4 maanden zijn veel te snel voorbij gegaan, we willen helemaal nog niet naar huis.
Onze auto wordt aan een grondige was- en stofzuigbeurt onderworpen en wordt afgeleverd met een extra 9.067 km op de teller. We hebben in dit fantastische land zo’n 17.171 km op 4 wielen afgelegd.
Melbourne een stad van gezellige wijken met z’n vele restaurantjes, terrasjes, massa’s winkels …. hier is de uitdrukking ‘shop till you drop’ zeker van toepassing.
Alhoewel niet direct fans zijn genieten we ook van de AC/DC tentoonstelling in het Arts Centre.


Onze droomreis is echt een droom van een reis geworden … we hebben hier zo genoten van de indrukwekkende fauna en flora, de gastvrijheid en hartelijkheid van de Ozzies, de no worries mentaliteit, het lekkere eten, het prachtige weer, ….hier komen we zo snel mogelijk weer terug !!!
we zwaaien een "byby, see you next time"
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

Serge Cornelus zei

See you soon, dan maar. We bestellen hier alvast wat extra zon. Kwestie van de overgang niet te bruusk te maken... :-) Safe trip home!

Anoniem zei

ik wens jullie een zeer goede terugreis! Ook voor ons is onze dagelijkse portie Australië nu afgelopen... ;-) Ik kijk wel uit naar een aantal van jullie verhalen! Ondertussen is België zich aan het uitregenen... in de hoop dat de zon terug kan schijnen wanneer jullie er zijn!