woensdag 28 oktober 2009

Coffs Harbour (27.10 - 28.10)

Met een beetje pijn in het hart verlaten we Queensland en rijden we zuidwaarts.
Een keer over de grens van New South Wales moeten we onze klok een uurtje vooruit zetten … we zitten nu op 10 uur tijdverschil met België.
Onze eerste stopplaats is Byron Bay, een aantrekkelijk vakantieoord die hoofdzakelijk de hippie-minded medemens aantrekt. We bezoeken er Cape Byron, bekend om z’n mooie vuurtoren en meteen ook het meest oostelijke punt van Australië.
Op weg naar Coffs Harbour komen terecht in een tropische storm … de regen komt met bakken uit de hemel gevallen … de mensen hier zijn supercontent … dit kan de enige neerslag zijn die ze krijgen voor de komende maanden.
We logeren in een Big4 caravanpark in Emerald Beach waar we ‘s morgens getrakteerd worden op een gratis ontbijt … pannenkoeken à volonté … Jochen en Ruben zijn nog nooit zo vlotjes uit bed geraakt !!!

Hier bezoeken we het Dorrigo National Park, een regenwoud met een groot aantal watervallen. Het regenwoud ziet er heel mysterieus uit, door de neerslag van gisteren zijn de hoge bomen gehuld in een dikke grijze nevel …
Gelukkig is de zon weer van de partij als we later op de dag door de haven van Coffs Harbour wandelen.
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

Ishka zei

Wauw, het ziet er daar wel mooi uit, zeker die waterval!

Anoniem zei

Dag Jochen en Ruben,
Ik heb onlangs gehoord van mijn mama dat jullie in Australie zijn. Het ziet er wel super leuk uit! Nog veel plezier en groetjes
Roxanne ( de babysit :))

Anoniem zei

Wat me in de foto's opvalt is dat Jochen en Ruben dikke maatjes zijn !!! Super matekes !! Heb er hier thuis ook zo 2 fantastisch toch !!

Vuistje